GEDORE
 
_
_
_
_
_
_
 
   
 
GEDORE Technag BV
 

Graag stellen wij GEDORE Technag BV aan u voor.

GEDORE Technag is importeur van professionele handgereedschappen en werkplaatsuitrusting van gerenommeerde merken. Onze gereedschappen worden gebruikt in vele sectoren zoals industrie, bouw, automotive, installatietechniek, land- en tuinbouw, scheepvaart, offshore, luchtvaart etc. etc

GEDORE Technag bestaat sinds 1 januari 1958. Destijds startte het bedrijf als een technisch agenturenbureau, en daar is dan ook de bedrijfsnaam uit afgeleid. Het belangrijkste merk dat werd vertegenwoordigd was toen al het Duitse kwaliteitsmerk Gedore.

Als agenturenbureau hield GEDORE Technag geen voorraden aan. Al snel ontstond echter de behoefte aan een magazijn in Nederland. Begin jaren zestig verhuisde GEDORE Technag daarom naar Voorschoten waar men de beschikking kreeg over een bescheiden magazijn. Het bedrijf bleef voorspoedig groeien en eind jaren zeventig was wederom een forse uitbereiding noodzakelijk. Besloten werd om GEDORE Technag een 100% dochter van Gedore Remscheid te laten worden. In Leiderdorp werd een nieuw bedrijfspand gebouwd waar GEDORE Technag zich in 1980 vestigde.

Inmiddels is Technag al weer enige jaren gevestigd in Alphen aan de Rijn. Met ca. 30 mensen verzorgen wij vanuit een modern en functioneel bedrijfspand dagelijks enige honderden leveringen aan de vakhandel. Naast de merken welke behoren tot de Gedore-groep vertegenwoordigen wij ook nog enige andere fabrikanten van handgereedschappen. Op deze site vindt u links naar alle merken uit ons uitgebreide leveringsprogramma.

GEDORE Technag BV
postbus 488
2400 AL Alphen a.d. Rijn
tel. 0172 427350
fax 0172 427360

Klik deze link voor een PDF route beschrijving.


download Acrobat Reader
 
 

 
     
 
Home Help Sitemap Webmaster Technag ©